JUVI-Production Oy

JUVI® - Vitriinit ja kirjakaapit - Osto-opas


Valikoimissamme on jatkuvasti eri kokoisia vitriineitä, matalia ja korkeita. Eri tyyppisiä alakaappeja ja yläosavitriineitä yhdistämällä saadaan kymmeniä erilaisia astia- tai kirjakaappikokonaisuuksia. Nopeasti vaihtuvan mallistomme vuoksi kaikista tuotteista ei ole kuvaa nettisivuillamme. Meillä on paljon erilaisia vaihtoehtoja tehtaanmyymälöissämme. Kuitenkaan kaikki mallit eivät välttämättä mahdu esille edes liikkeisiimme, joten meillä kannattaa aina kysyä, jos et löydä etsimääsi kokonaisuutta. Asiantuntevat myyjämme auttavat Sinua löytämään juuri Sinulle sopivan kokonaisuuden.

Mitä olet ajatellut säilyttää huonekalun sisällä?
Kirjahyllyä suunniteltaessa kannattaa kotona mitata minkä kokoisia suurimmat kirjat ovat ja kuinka monta hyllymetriä kirjoja on. Astiakaapin ostoa suunniteltaessa on hyvä varmistaa suurimman astiakaappiin ajatellun vadin koko ja mitata isoimmat pizzalautaset. Huonekalun ulkomitat eivät välttämättä kerro mitä sisälle mahtuu, joten myymälässä kannattaa mitata sen oikean mallin sisämitat myös. Pyrimme huomioimaan huonekalun sisätilojen koon ja useimmiten kaapeissamme on siirrettävä hyllyväli, joka tekee kaapeistamme tarkoituksenmukaisia moneen eri käyttöön.

Vaikka sisätilan käytön ottaakin huomioon, on silti ulkonäkö usein määräävämpi tekijä huonekalua valittaessa. Usein säilytystilaa halutaan maksimoida, joten valitaan mahdollisimman lähelle äärimittoja oleva tuote. Kuitenkin esim. ruokailutilassa 180 cm leveällä seinällä täysleveä tai vaikka 160 cm leveä vitriini ei välttämättä ole edukseen. Kapeampi vaikka 85 cm leveä astiakaappi, jonka kummallekin puolelle on sijoitettu tuoli, on usein ilmavampi ja tyylikkäämpi kokonaisuus. Lähes poikkeuksetta voi sanoa, että pienempi on parempi kuin liian iso.

Katso myös Korkeat vitriinit ja kaapit ja Matalat vitriinit ja kaapit.


vitriini